Stanna tiden

En layout jag gjorde till en tävling hos ScrapLyckan - vann ikke.

Ibland när jag tittar på mina barn vill jag stanna tiden, i alla fall en kort sekund.
Lite egengjorda swirlisar.

Missa inte Scrapgalens spökpartaj! Massor av inspiration laddas upp hela dagen och ikväll koras vinnaren i godistävlingen=)

Rosa?

Ytterligare en layout från Handarbetas träff i helgen (låter som om jag gjorde hur många som helst Wink Laughing). Jag använder nästan aldrig rosa trots två döttrar. Här har jag ialla fall fått till det tillsammans med grått.Den läckra rosa spetsen tiggde jag av Ullis=)

Ha en fin helg!

Scrapgalningar

Igår var jag på Söder och lunchade, shoppade och fikade med mina scrapgalningar till vänner - Petra, Ullis, Ulrika och Helene (+sötis Aston). Jag hade så trevligt och jag tycker så jättemycket om dom. Det är ju ingen garanti att man gillar sina designkollegor så jag har verkligen haft tur. Synd bara att Christel och Nettan bor så långt bort att vi inte kan träffas så ofta, men på julmyset kommer vi att ses=)

Petra har massor med både juliga och ojuliga saker i butiken och just nu ett återbäringserbjudande. Väl värt ett besök alltså.

Jag har skapat lite från butikens utbud. Först Webster's Winter's Wings. 


Ett par enkla julkort av Graphic 45. Die cuts är perfekt alternativ till målade motiv=)


Så vill jag påminna om Allt om Scraps stora födelsedagsfirande! Alla tävlingar hittar du i bloggtidningen, t ex det finfina bloggcandyt....och min ledtråd i blogghoppen hittar du här!

Skapat på träffen

I helgen var jag på Handarbetas scrapträff. Sååå härligt och så roligt att få lite ansikten på namn som man stött på inom internetscrapvärlden=) Jag hade den stora turen att vinna ett presentkort på en lott! Sen var jag med i en skapartävling också, det gick inte lika bra;) Reglerna var att man skulle använda 1 foto/motiv, 2 typsnitt, 3 mönstrade papper, 4 band/spets, 5 blommor och 6 metallgrejer.

Min blev såhär (fast lite rakare i verkligheten):


Köpte bla dessa söta metallblad för mitt pris och bandet kommer från presentkortet:)


Ni glömmer väl inte att skapa till Allt om Scraps roliga utmaningar?

Allt Om Scrap fyller 1 år

Idag påbörjar vi ett riktigt kalas hos Allt om scrap tidningen! Vi firar att vi nu funnits i ett år! Inne i bloggen kommer det att finnas mängder med tävlingar, utmaningar och candies! Vi börjar dagen med en blogghoppa!
Häng med!!!Välkommen till min blogg!
Jag är en av de stolta medarbetarna till världens bästa nättidning, Allt om scrap! Ta dig gärna lite tid och kika runt i min blogg innan du rusar in till nästa!

Hos mig ska du få ett en ledtråd som leder dig till ett ord. Ordet leder dig till en mening! Meningen kan ge dig ett härligt pris sponsrat av Scrapgalen! För att göra det lite lättare har jag gjort lika många punkter som det är bokstäver i ordet du söker!

Världens bästa nättidning heter Allt om .....!

Nu när du fått ett ord hos mig hittar du nästa hos Maja/eyovine=)

Tack för att du ville kika in och lycka till i jakten på nya ord!

Diverse

Här är det långt mellan inläggen! Lägger upp lite för att visa att jag faktiskt gör någonting;)

Först ett par layouter jag gjorde förra helgen då min syster och en kompis var här och scrappade. Alla foton man har är ju inte direkt några mästerverk men man vill gärna ha dom scrappade ändå. Här är då Tova håller Fanny alldeles själv första gången. Fanny är fem dagar och Tova 1 1/2 år.Sen gav jag mig på att testa mina nya Heidi Swapp-masker som jag inhandlade på Scrapgalens höstträff för ett par veckor sedan. Helene demade och gav inspiration. Övning ger väl färdighet och man blir nog lite modigare med tiden. Men som första försök att skapa effekt och bakgrund med ink, masker, mist och stämplar är jag rätt nöjd=)Närbilder på mina älskade limegröna rosor och maskningen.
 

Och till sist en radda med julstämning som jag skapat till Scrapgalen=) Min DT-syster Ullis utmanade oss andra att använda endast ett mönstrat papper (cardstock och dekos fick vi lägga till) och få ut så mycket som möjligt av det.  Ni missar väl inte alla härliga nyheter som strömmar in till Scrapgalen? Bloggen fylls på dagligen av inspiration från designteamet och så har vi en liten halloweenutmaning på gång=)

Och vinnaren är............

Först vill jag tacka alla som var med i min utmaning=) Inte mindre än 31 (!) bidrag kom in. Såååå roligt men sååååå svårt att utse en vinnare. Efter ha suttit i överläggningar i närmare 2 dygn har vi äntligen enats om en vinnare.

GRATTIS

Essmo!

Motivering: Att kunna skapa ett vitt alster med så mycket djup och synliggöra alla detlajer är inte lätt, men Essmo har verkligen lyckats. En fantastisk layout!
Hennes layout hittar du här.

Så har vi även lottat fram en vinnare och det blev Malin Ivekrans.

Maila mig era adresser till cilla_torsfeldt (@) hotmail.com så kommer era vinster på posten.

Tack än en gång för alla underbara bidrag=)

Imorgon händer det!

Allt Om Scrap kommer ut med ett härligt höstnummer!

Förstasidan på PDFen, därtill en välfylld bloggbilaga!


Höstpyssel

Igår var jag i Bålsta och scrappade hela dagen=) Fantastisk roligt, som alltid! Petra (Scrapgalen) höll i träffen och hon har en förmåga att göra det så trevligt, alltifrån mat o fika till lokal var toppen. Jag har ju gett upp jagandet på x antal layouter man scrappar under en träff och är bara där för att ha kul! Men jag kan ju nämna att jag gjorde 2, en har jag inte bestämt om den är klar ännu;) Denna gång hade jag min kära syster med mig också. En bild på oss två i scrappartagen. (Bild lånad från Scrapgalens inspirationsblogg, foto Ulrika)Och så layouten (sne och vind) som jag anser vara klar. Har försökt att göra den lite höstinspirerad då mina bara ben på fotot förvillar så att man inte förstår att vi pausar från svampplockande. 
Detaljbilder (klicka om du vill se dom större) på härlig overlay och det underbara svampbandet som jag fick med i senaste kitpaketet från Little Yellow House.

På onsdag kommer ett nytt nummer av Allt Om Scrap ut, både som blogg och pdf. Det är ett fullspäckat nummer som är höstinspirerat men också en massa annat roligt - lite gäst-DT, lite färg, lite sponsrade alster. Men redan idag kan ni njuta av söndagsbilagan här.

Nu är det bara någon timme kvar på bloggpartyt=) Jag har fåt in 30 bidrag (hittills)!!! Så himla roligt. Det kommer att bli knepigt att utse en vinnare. Jag måste blöta och stöta med familj och vänner ett par dagar så på tisdag kommer jag att presentera vinnarna=)

Ha en fin vecka!

Scrapträff!!

Idag lördag är jag iväg på scrapträff i Bålsta=) Det är bästaste DT-mamman Petra som håller i den vilket gör det extra kul! Jag kommer att få träffa en del ur designteamet igen och det är ALLTID så roligt.

Här ett juligt alster som jag gjorde för Scrapgalen för några dagar sedan. 

Mycket glitter blev det!


Snabbscrappat!

Det kallas så när jag håller mig under 2 timmar;)

Och "Mammas flicka" är man när man gör sådant mamma tycker om, laga mat t ex.


RSS 2.0