Allt om Scraptidningen

Ni missar väl inte veckans söndagsbilaga? Kort på längden och tvären=) Och vilken dag som helst kommer den stora huvudupplagan ut, både som bloggtidning och PDF.

Smakprov


Här några av mina alster som varit med i tidigare söndagsbilagor. Denna var till Aviga Ellens artikel om väntan.Och denna till söndagen då Lillblomman gjorde så att hela bilagan blommade .
/Cilla


Det blir inte alltid som man tänkt sig

Jag hade stora planer på att hinna alla utmaningar i Magdas scrapfeber. Nu blev det inte så, jag hade visst ett liv med skolarbete, familj och sjukdom också märkte jag;)

Här är i alla fall det sista jag hann med. Man skulle inspireras av ett bokomslag./Cilla

Älskade barn

En till till Magdas scrapfeber - kombinationsutmaningen.

Fanny och jag har väldigt roligt åt någonting. Det är en sådan lycka att ha barn. Och jag trivs mer med att vara "nästan-vuxna-barn-mamma" än småbarnsmamma (får man säga/tycka så?). 

/Cilla

Månadsutmaningen hos Scrapgalen

Ni missar väl inte Petras härliga utmaning?

Utmaningen går ut på att hålla sig till färgerna grön, blå och brun (gärna lite dimmiga nyanser). Som dekorationer får du endast använda stansat, bling och stämplat.

Så här blev min tolkning! Det härliga citatet så jag "hemma hos" Christel.

/Cilla

Scrapträff

Igår var jag på scrapträff. Så roligt att träffa "tjejerna" igen. Det var några som fattades men dom träffar jag förhoppningsvis sista maj igen=D

En och en halv layout hann jag med och det är ju mer än jag brukar få till så jag är nöjd. Sen har jag kommit på att det som drar mig till scrapträffar är alla trevliga människor. Scrappa kan jag ju göra hemma;)

Jag förstår inte varför de layouter jag gör på Hansa alltid drar åt det romantiska hållet. Kan inte påstå att romantik är hans (eller min) starkaste sida. 

/Cilla

Måste höja febern

Jag tror inte att jag kommer att hinna alla Magdas feberutmaningar men ett par till hoppas jag få tid till att göra. Den här är till djurutmaningen. Tänkte först samla lite gratispoäng genom att scrappa Diesel som gudomlig valp men en krokodil kändes som en roligare utmaning,     

/Cilla


Turist javisst!

Fotot är ett sådant där "köpekort" man får betala dyrt för när turistattraktionen är över. Just detta vart dock mer eller mindre gratis. Eftersom vi hade egna kameror med oss så kändes kortet överflödigt. Det slutade med att jag betalade 20 kr för 4 kort, vilket kändes överkomligt. Elefantturen i sig var en av topp 5 i Thailand. Jag som är så höjdrädd att jag inte ens kan stå på en stol kunde efter halva turen riktigt njuta och beundra landskapet höööögt över marken. Riktigt häftig känsla att gunga fram genom djungeln.

Layouten är gjord till Magdas scrapfeber - färgutmaningen. Jag har försökt mig på att göra Scräpemmas rosor (och insett att jag behöver öva lite mer).

/Cilla

DT-layout för Scrapgalen

Nu har jag gjort en till layout från kitet med de fina MME-papprena jag fick från Petra. Det blev en enkel en med urklippt mönstrat papper (terapi för mig), rivna kanter och lite dekos. Jag tycker om Dotted swiss cardstocken, den ger lite liv och struktur i enkelheten.
Grenen är en October Afternoonstämpel som är färglagt med promakers och cracklat.

Ni missar väl inte Scrapgalens roliga månadsutmaning? Ni hittar den i butiken till vänster bland rubrikerna!

/Cilla

Feberyran fortsätter

Betar sakta men säkert av högen med Magdautmaningar och andra roliga uppdrag. Här har jag scrapliftat Lilos layout.Jag har ofta svårt att sätta rubriker på layouterna. När det krisar brukar jag involvera min familj som tålmodigt kommer med förslag. Denna rubrik (tror jag) syftar på att Tova och Fanny har havet som fond.

/Cilla

Mer feber

Ett vintagebidrag till Magdas Scrapfeber!   

/Cilla

Söndag

En ny rykande färsk söndagsbilaga av AlltOmScrap finns nu på nätet. Idag med tips på påskpyssel och en rolig tävling med vinst från Scrappers.

För några veckor sedan utmanades vi i redaktionen att scrappa efter Momas härliga skissMitt bidrag blev så här


Jättesvårt att skapa med fler än ett foto tycker jag. Å andra sidan är det kul att utmanas så efter lite svettningar och svordomar så blev det en layout tillslut. Övriga redaktionens layouter hittar du på AlltOmScrap.

/Cilla

Jag och mina barn

Ett foto på mig och mina döttrar. Det finns bara en handfull kort med oss tre genom åren så dom måste ju scrappas oavsett hur dom ser ut;)

För den uppmärksamme så ses "samma" urklippta turkosa blad som i tidigare inlägg. Älskar det pappret, de är blomrankor i sammet på svart botten, men nu börjar det ta slut:( 

Kram
Cilla

*Cilla glad*

Vilken rolig överraskning jag fick när jag var in i Scraphörnans blogg. Jag har vunnit hennes månadsutmaning genom att skapa av det härliga månadskitet jag köpt. Det var ett inspirerande kit med Bittersweetpapper, massa blommor, blingbrads, spets (som jag glömde ha med på LOn?), punchinella, penna och säkert massa annat som jag glömt. Det fanns också 4 st cardstock, något jag sällan använder på mina layouter - men jag fick med alla 4:a.

Jag tycker verkligen att ni ska göra ett besök i hennes trevliga butik =D
Och sedan en layout som bekräftar att Våren är här (fast fotot är 15 år=D).

/Cilla

RSS 2.0