Jag hann...

...med ett bidrag till till bloggpartyt denna månad. Jag har scrapliftat Linda/Knorrigts fina LO, Tittut. Jag inspirerades av det mesta - titel, blommor, prickar och färger.Detta blir det sista bidraget från mig denna månad, men redan imorgon startar en ny:-)

Ytterligare en utmaning

Denna gång var det Sannasmamma som utmanade oss att använda bubbelplast och punchinella. Jättekul eftersom jag aldrig bubbelplastat. Jag försvårade utmaningen för mig själv genom att scrappa i LILA (och vitt och grönt).Tack Sannasmamma, det var jätteroligt.

Jag har gjort ett kort!!!?

....och det helt frivilligt;)

Det är till Chalins utmaning.Orkar inte ursäkta mina dåliga fotograferingar och scanningar längre........

Favorit

Ett till scanningförsök som inte vart så lyckat. Men jag vill lägga in den ändå för att jag tycker om den så mycket. Egentligen är den inte så speciell ur skaparsynpunkt, men det är nå't, jag vet inte vad. Färgerna? Materialen? Upplägget? Eller helt enkelt motivet på min älskade syster och min älskade dotter?


I väntan på inspiration...

....så "tränar" jag mig i scanning. Det går väl sisådär. Är det någon som har något tips?

Här en gammal LO som jag, om jag inte missminner mig, liftat från ett av Webmosterhelenes fina alster.Dom två översta (som inte är så rosa i verkligheten) gjorde jag för 1 1/2-2 år sedan. Den sista är nyare

Bloggpartybidrag

Jag har antagit Leamon72s utmaning att lifta valfri LO i hennes blogg. Jag valde att lifta "bubblor" och min tolkning blev så här:LOn är inte så skrynklig som den ser ut utan det är min scanning som måste förbättras.

Vad glad jag blir!

Jag kom 2:a i scrappa.com/Papper&Sånt's tävling för juni med den här LOn

Nu fick jag verkligen en kick att scrappa. Vilken tur att hela forumet på AoS är fullt med utmaningar.

RSS 2.0