Skissutmaning

Hittade en finfin skiss hos Scraphuset som måste scrappas.Just nu är jag i full färd med att packa till "Stockholmsträffen" imorgon! Ska bli så himla roligt. Ullis kommer och hämtar upp mig runt 10:30. Så då får jag träffa Viggo (o lite andra familjemedlemmar), det ni;)

/Cilla

Runt

Marit på Scraphörnan har en liten veckoutmaning där man ska skapa något runt. Jag gjorde det "lätt" för mig och gjorde en layout. Det är min yngsta dotter tillsammans med sin gudfar/farbror. Dom har alltid haft ett speciellt förhållande till varandra.

Har också använt öljetter för första gången på väldigt väldigt länge. 

Usch nu måste jag verkligen plugga och förbereda ett föredrag jag ska ha imorgon....

/Cilla

En utmaning

Ett till bidrag till en av K8ans roliga utmaningar. En färgutmaning där orange, turkos och brunt skulle användas.

Layouten är fotad lite snett och vint.

/Cilla

Scrapträff!

Igår var jag iväg till Enköping på scrapträff. Vilken härlig dag jag hade! Världens bästa LillBlomma hämtade mig på morgonen och sen var dagen fylld av skratt.

Jag gjorde 3 layouter vilket är rekord med råge för mig. Det måste vara mitt inspirerande bordssällskap som gjorde det. Jag satt tillsammans med halva Scrapgalens underbara DT; Petra (som var där med shopen, det var bra;) ), Ulrika (som lät mig köpa limegröna minibokstäver av henne!! Puss) och Ullis-LillBlomma (som inspirerar och glädjer mig av att bara vara där, sen är hon bra på att tipsa och prata också;) ).

Jag köpte ett tävlingskit som innehöll papper, lite dekos och en skiss. Mitt resultat blev såhär. Det vart ingen vinst men jag hade kul och det gjorde att jag kom igång.
Nästa layout är jag rätt nöjd med. Det är nog färgerna och den härliga cardstocken som gör det.


Och den sista fick bli lite vårig med limegrönt och vitt


Redan nästa helg ska jag iväg på nästa träff! Man har ett rätt bra liv=)

/Cilla

Ditt och datt

Igår fyllde världens bästa sambo år (min)! Ett kort blev det.


Har också scrappat mina "styvsöner" när dom var riktigt små. Söta är dom fortfarande men sisådär 20 år äldre. Vi är helt plötsligt jämngamla;) 

Imorgon ska jag fara ända till Enköping på scrapträff! Det ska bli så roligt =D Petra är där och ett par från Scrapgalens DT + ett 30-tal andra.

Ni har väl inte missat att Scrapgalen tar emot förbeställningar på Martha Stewarts Edger Punches? Till och med söndag kan ni förbeställa!

/Cilla

Rolig skissutmaning

Jag hittade en jättefin skiss hos Scrappakalja som jag inte kunde motstå.

Min tolkning


/Cilla

K8an firar

K8an firar att hon scrappat i 2 år genom att ha en massa roliga tävlingar i sin blogg. Här hittar ni dom:)

Jag har gjort ett bidrag till hennes härliga skiss. Jag har fastnat lite i en skir rosa period verkar det som. Är egentligen inget fan av rosa och vad jag minns så klädde jag sällan tjejerna i rosa när de var små. Kanske jag har en längtan tillbaka till deras prinsessålder (för det måste dom ju haft), problemen/motgångarna låg på en helt annan nivå då.   

....nu är allt mitt rosa material slut.

/Cilla

Ett kort och en tävling

Jag är ju ingen kortmakare direkt. Men när man får en sådan enkel och bra beskrivning som Christel visade tidigare på Scrapgalens blogg måste t o m jag testa. Det blev ett kort till en liten flicka som döptes idag.Sen vill jag påminna om Scrapgalens månadsutmaning!
Jag har gjort en tolkning av Petras skiss. Den är lite lappad och lagad. Diesel ville titta riktigt nära på den med sin inte så lilla schäfernos=) 

/Cilla


Liftkedjan på AoS

Här har jag liftat Lilys fina "isigt hav" . Jag har inspirerats av det mesta =) Rubrik, punchinella, bling, häftklamrar, vinylthickers mm mm.   

/Cilla

20 % hos Scrapgalen

Ni missar väl inte Scrapgalens stora vårrea? 20 % på hela sortimentet t o m onsdag 6/5.

Här är en layout jag gjort för Scrapgalen med en hel del från Petras sortiment. Endast bokstäverna är privata.   

Marsch iväg till butiken=D

/Cilla

Urtrist blogg

Usch vilken tråkig bloggare jag är.

Här inne händer det inte mycket och när jag väl gör något inlägg så är det på en layout och några faktaord kring den. Hur kul är det? Endera dagen kanske jag ändrar på det och släpper lite på min integritet ;-)

Något som förvånar mig mycket men glädjer mig desto mer är att jag fått några "blogg-awards" trots avsaknad av personlighet i bloggen (och kolla på blogglayouten, hur inspirerande och inbjudande är den? =D ). Jag tackar Scräpemma, Cath., Lotta, LillBlomman och Wildärtan (några fick jag för väääldigt länge sedan) för awards och att ni visar lilla mig uppskattning. Kram på er!

Och så en layout dårå..... Jag har massakerat några gamla siden blommor och gjort det lätt för mig med en rosa jätteelefant.     

/Cilla


Första bidraget till AoS CC

Första bidraget klart till Allt om Scraps CC. Denna är till liftkjedjan där jag liftat Chalins fina Midsommartös.

/Cilla

RSS 2.0