DT-skapat för Scrapgalen

Den här gången fick jag Basic Greys Bittersweetpapper och ett helt gäng med dekorationer från Petra. Det är så roligt att vara med i Scrapgalens DT! Hoppa in i butiken och titta på allt fint som finns, ni kommer inte att ångra er.

Med Basic Greys papper är man alltid garanterad att få något att figurklippa, det tycker jag om;)För mer inspiration kan ni gå in på Scrapgalens blogg och se vad mina vänner hittat på.

/Cilla

Hemma igen!

Men jag har inte hunnit skapa något att visa upp=D Därför kommer här några saker som jag gjorde till AlltOmScrap-tidningens höstnummer. Förhoppningsvis har ni sett dom tidigare eftersom ALLA borde läsa den tidningen tycker jag! Så härligt mycket inspiration från ett underbart DT.


Och så måste jag bara glädjeskutta lite och dela med mig av min glädje att komma 4:a i Stellas jubileumstävling med den här LOn!

/Cilla

Jag är ute en sväng

Nu far jag till Thailand=D Åter 24/1.

Hoppas ni alla har det så jättebra här hemma under tiden!

Kram
Cilla

Scrappat till Magdas månadsutmaning

Tette har gjort en härlig skiss att scrappa efter. På "måste-listan" var - 3 mönstrade papper, knapp/ar, rosett/er och blommor. Såhär blev mitt resultat. 

/Cilla

Scraphörnans fredagsutmaning

Skissen hittar ni här!

Det blev en layout som inte är "jag". Starka färger, inget edgat och många stickers. Sambon har bidragit med den käcka rubriken som jag inte riktigt förstår mig på;) Men det är ju kul när familjen engagerar sig....

/Cilla

RSS 2.0