Skisstolkat

I sista sekunden blev jag faktiskt klar med ett tävlingsbidrag denna månad=D Hos LScrapbooking hittade jag en härlig skiss av LillBlomman.Klickbara detaljbilder:


/Cilla

Primas BAP

Denna månad har jag minsann skapat till Primas Build-A-Page-skiss:)//Cilla


Liftning

För några dagar sedan liftade vi norska Vibeke inne på SWE bloggen. Liftning är kul, det får mig att verkligen leta i mina gömmor efter papper och halvbortglömda dekorationer. En liten kick att scrappa upp gammalt (så att man med gott samvete kan köpa nytt;) ).

Så här tolkade jag Vibekes layout:
//Cilla


De som göms i snö....

Hittade ett gäng undangömda halvfärdiga layouter. Eftersom jag försöker Feng Shuiar i resten av mitt hem tyckte jag att det var bäst att göra dem klara . Jag hade säkert en helt annan plan för dem när jag de påbörjades för något halvår sedan men nu är de  ialla fall färdiga och ger förhoppningsvis plats för stangerad kreativitet att blomma:)

Denna skulle egentligen ha varit ett inspirationsalster för Scrapgalens septemberutmaning.....
Stänk från poolen.


Det är så roligt med återupptäckter i gömmorna. Här några gamla hederliga boksstävspärlor:)


Mitt ute på Ålands hav under Scrapgalenkryssningne började jag med denna layout på LillTova.Två saker önskar jag just nu: En bra kamera och bra fotoväder!

/Cilla

Min kärlek

Igår bjöd jag på lite romantik i Scrapgalens blogg. Mycket gesso gick åt till den här layouten.

// Cilla

Skisstolkning

Idag på SWEbloggen har en del utav oss tolkat en skiss av Lilla07an. Si så här blev min:)


Cilla glad=)

Härom veckan satt jag och skapade efter en skiss på SWE Scrapbook. Resultatet ser ni här, jag uppfattar inte att den är så gyttrig i verkligheten.

Under tiden jag sitter där och vrider och limmar och donar (det brukar ju ta ett tag för mig att få en layout färdig) så inträffar något som jag nästan vill kalla ödet. Det kommer nämligen ett mail från just SWE Scrapbooking där de undrar om jag har lust att ingå bland deras inspiratöser, och om jag har! Så nu är det så, jag är en av SWEs designers. Är inte det lite roligt för mig då?

Ha det fint där ute snörusket!

Från en Cilla som är glad som en lärka:)

Kursat

Den här layouten gjorde jag på Karin Zanders kurs som hon höll på den fantastiska Scrapgalenkryssningen i höstas. Ni vet väl att det är ett nytt event i Maj? Denna gången på land, läs om det hela här.

Vi, mina döttrar och jag, har som många andra varit "modelle för en dag". Jag har lite svårt för det där onaturliga resultatet men vi hade jättekul. Just detta foto lät jag tryckas upp på en T-shirt som jag gav min sambo i julklapp. Det ser lite komiskt ut när han bär den och vi med beundran tittar upp på honom:)

//Cilla

Prinsessa

Jag har länge sagt att jag inte tycker så mycket om "gubbpapper" men jag måste nog ändra mig. Petra skickar mig små paket då och då och varje gång har jag jätteroligt=) Här ett prinsessigt tema. Mina prinsessor är stora nu och går inte så ofta i volang- och spets- klänningar så jag letade fram ett väldigt väldigt gammalt foto där Fanny har en favoritklänning som gått i arv i släkten.//Cilla

RSS 2.0