Skapat för Scrapgalen

Jag fick en bunt härliga MME-papper från Petra.

På denna var jag återhållsam med dekorationer. Jag har istället framhävt detaljer med Glossy och Crackle accent men det syns lite dåligt på mindre bra fotot.

Det är Fanny som tar emot de sista solstrålarna på "vår" klippa när dagen gryr i Thailand.


Knappraden har jag fått till efter jag inhämtat inspiration från min bloggkompis Alex =D

 


Sen kan jag bjuda på min presentationslayout som Petra hade i sin monter på Göteborgsmässan.


(Det står inte underutveckling utan under_utveckling;) )

Ni missar väl inte Scrapgalens finfina erbjudanden? In i butiken och kolla!

/Cilla


Magdas scrapfeber har börjat...

....för min del! Denna är till deltävling glamoröst och dekadent där man skulle inspireras av det glada 20-talet. Fotot är gammalt (nästan från 20-talet) och föreställer sambon, mig och "svärfar" framför Moulin Rouge dagen före Hansas och min förlovning. 

Och här hittar ni dagens underbara söndagsbilaga. Den är välmatad vill jag lova=D

Ett par alster

Först en buskig sak från Thailands djungel. Jag har återupptäckt mina Basic Grey-alfabetsstickers. De hamnar på var och varannan layout nu förtiden. Här tog dock pappret slut så jag var tvungen att leta fram en liten släkting för att få med hela ordet, men det är sådant som händer;)
Och så en layout jag gjort till Scrapgalen. Allt (+ mycket mycket mer) går att hitta i butiken! 

Har fortfarande inte tillgång till min dator och mina program, så bildkvalitén blir därefter.

Glöm nu inte att titta i Allt Om Scraps söndagsbilaga där temat denna söndag är väntan.

/Cilla

Min dator är trasig:(

Det är verkligen jättejobbigt! Jag har inte tillgång till mina favoriter och braiga program. På nåder kan jag till och från låna familjens datorer men det är ju inte samma sak. Värst är nog att jag inte vet om mina foton och pågående skolarbeten går att rädda.

En liten layout (som jag inte kunnat redigera då;) )

Det är lite svårt att se men det föreställer Fanny när hon var 2 år och satt på träelefanten på Skansen. Hon har en halmhatt på sig som jag inspirerades av.

/Cilla

En till layout

Jag fortsätter avverka högen med foton från när tjejerna var små./Cilla

Snabbscrappat

För en gång skull har jag "snabbscrappat". För mig innebär det 2 timmars effektiv scraptid ;D/Cilla

Åh vad jag trivs med Scrapgalen

Den här gången fick vi i designteamet ett minst sagt välfyllt paket av Petra. Det fullkomligt sprakar vår om Making Memories - Flower Patch. Hittills har jag gjort 3 alster men det finns mycket mer att skapa av.

Gå gärna in på Scrapgalens inspirationsblogg och se vad de andra tjejerna i teamet hittat på =D

Här har jag varit väldigt sparsam med dekos och bara utnyttat papprenas former och figurer.

   


Den här är gjord efter en härlig skiss som LillBlomman fixat. Alla i Scrapgalens DT-team skapade efter den när vi träffades hemma hos Petra.


 


Denna är gjord efter en teknikutmaning som LillNettan klurade ut. Minst 3 mönstrade papper och 4 olika dekorationer.
Ni har väl inte missat att det är söndag? Det innebär ju en rykande färsk söndagsbilaga av Allt Om Scrap =D Än finns det tid att söka till ett glädjefyllt Designteam!

Bara för att

Det känns som jag inte skapar "bara för att" just nu. Det lilla jag hunnit med sista tiden har varit till utmaningar, Allt Om Scrap-tidningen och Scrapgalen. Vilket för den delen inte är tråkigt utan ger en massa också.

Hur som, här är min pappa tillsammans med min äldsta dotter för 17 år sedan. Denna har jag nog skapat ur terapeutiskt perspektiv utan att jag tänkte på det. Den lilla bebisens och min relation är lite utnött för tillfället..... 

Ni glömmer väl inte att söka till AoS designteam? Vi vill ha mååååånga att välja mellan;)

Söndag, vilket innebär...

...en ny härlig Söndagsbilaga av Allt Om Scrap-tidningen. Än finns tid kvar att söka till det härliga Designteamet på tidningen. Enligt mig ett kul, utvecklande, inspirerande och alldeles underbart uppdrag. Om detaljerna kring hur du söker kan du läsa här.

Här ett alster jag gjort till en tidigare bilaga som handlade om jobb. Den handlar om mitt val att välja bort jobb för ett tag för att hitta det jag är ämnad för;).Igår var jag och några andra ur Scrapgalens designteam hemma hos superbästa Petra. Det var sååå kul att träffa de andra på riktigt och kika på alla härliga saker i butiken.Tack för en underbar dag, jag ser verkligen fram emot nästa!

/Cilla

RSS 2.0