Bloggparty 31/8 - 4/10

Nu är det dax! Bloggpartyt har sparkat igång i ett 30-tal bloggar runt om i Sverige. Så bänka er framför scrapbordet och skapa fram till 4/10. Lista på övriga bloggare hittar du längre ner i inlägget.

Jag tycker att det är så roligt att göra monokromatiska layouter. Att jobba med olika material och flera nyanser av en färg för att få en "levande" layout är en liten utmaning. När jag gör monolayouter är jag väldigt strikt, inget svart eller vitt (om man inte gör en svart eller vit lo förståssWink) får vara med.

Så detta är min utmaning till er:
* Skapa en monokromatisk layout
* INGEN "andrafärg" får förekomma (Tips! Om ni absolut vill skriva journaling med annan färg, gör det dolt på en tag eller liknande)
* I övrigt får ni bete er hur ni vill Very Happy

För att vara med bloggar du ditt bidrag och kommenterar detta inlägg med länk till ditt alster. Har du ingen blogg går det bra att maila till cilla_torsfeldt(@)hotmail.com (bort med klamrarna).

Ett par inspirationsalster från mig. Klicka för att se dem större.
 

Vinnaren utses av mig, min familj och lite vänner. Ett "tröstpris" lottas också fram bland alla inkomna bidrag, så alla har chansen=) En liten tjuvkik på huvudpriset.
Hela raddan med övriga bloggutmaningar:

Malwa 
Nicola 
Alien Bling
Tette 
Jag
Mahlin78 
LillBlomman
Essmo
Carola 
Aviga Ellen  
Lilo  
TesaB  
Elsamaja  
Lunfixa  
Cath.  
Cattis  
Bitte71  
Alexandra Lindgren
Wildärtan  
Puman78  
Eyovine  
Fruninaa 
Annblo
Anki 
Sofia85  
Khaggbom  
Pysselpetra  
*kristina*
Lejonberg  
Leamon72  
Cia31 
Maria S

Ha nu en underbar skapartid=) Och jag vill ha MÅNGA bidrag!


En skisstolkning

En layout till MiMa´s Scrapbokings skisstävling.Älskar bokstäver!!!
 


Ni har väl läst veckans Söndagsbilaga? Härlig inspirerande läsning! MISSA INTE=)

Imorgon (men jag tror bestämt att en del tjuvstartat liteWink) slår dörrarna upp för årets stora BLOGGPARTY! Ett 30-tal bloggande och scrappande tjejer utmanar dig att skapa. 31/8-4/10 håller kalaset på. Min utmaning kommer upp, tillsammans med länkar till de övriga bloggarna, under dagen imorgon=)


En enkel liten layout

Till Pysseltagens månadsutmaning där temat är FLAGGSPEL har jag gjort detta lilla alster. Inget mästerverk med mycket detaljer, men jag är igång att scrappa igen=)Att den ser lite grådaskig ut beror på att cardstocken är grå;)


Pojken som inte vill bli stor

Scraplagret har en finfin utmaning där man ska använda färgkombinationen turkost och olivgrönt.   

Till Hansas försvar (den lätt blanka pannan) kan jag säga att det var en VARM kväll i Thailand=) Och skjortan är bara skuggad.

Idag skulle jag egentligen vara på scrapträff i Södertälje :(  Det blev inget med det. Det är delvis mitt eget fel. Har lite pluggning som jag skjutit på och som måste göras. Sen är jag gräs- änka/mamma sedan några dagar och Diesel kan inte vara hemma en hel dag själv. Jag hoppas givetvis att mina kompisar har det jättekul, vilket jag är övertygad om att dom har, och att det blir en ny träff snart!

Butiksrensning

Ni missar väl inte den stora lagerrensningen hos Scrapgalen? Upp till 40-50 % rabatt!

Ett par DT-layouter jag gjort för butiken med papper ur Mumma Bushka-serien från Kaiser. Riktigt roliga papper att jobba med. Inte alls "mina papper" (fast jag hade valt materialet själv ;) ), men kul hade jag=)
Lila

Lila är också kul att scrappa med=)

Ett gammalt foto på min mamma och hennes lillasyster.   

På väg...

Har scrappat till Scraphusets månadsskiss.

Fotot är inte så lustigt men jag blev så glad när jag hittade det i högen. Det finns inte så många bilder på alla 4 syskonen tillsammans tyvärr.


Tröstas

En liten trött Tova som tröstas av farfar.Endera dagen tror jag att jag ska fixa till min blogg lite. Om inte annat så vill jag ju ha med länkar till alla fina scrappers som inspirerar mig. Vill ju enkelt hitta tillbaka till dom.

En layout

Gjord till Joggemias härlig skissutmaning. Rubriken fick bli internationell för jag hade inte k:n så det räckte=)
Bazzill embossed

...har jag använt som bakgrund till layouten i förra inlägget. Det är inköpt hos Scraplagret. Jag verkar ha tömt hyllan med
de gröna men ett par vita med blommor finns kvar;) Jag uppmanar alla butiksinnehavare att ta in Bazzill embossed, finns i många färger och mönster.

Jag bjuder på en gammal layout som jag hittade i datorn eftersom jag måste ladda batterierna till kameran för att kunna fota lite nytt jag gjort. Här har  jag lekt lite med mist, crackel paint (inte vän med ännu), crackel accent (puss) och använt kontrastmaterial som kork och metall. Tyvärr var den svår att fota så man missar en del coola effekter;) 

Sen har jag fått ett underbart KAOS-kort från bästa Ulrika som också inspirerar mig mycket! Det värmer verkligen och jag blir så glad, tacksam och rörd=)


Lånar bild från Ulrikas blogg och hoppas att det är OK=)

Mina nominerade återkommer jag till. Nu börjar jag få ordning (hmm) i mitt nya rum så att jag kan börja scrappa och göra KAOSar på allvar.

RSS 2.0