Lite grönska

Det blir inte mycket scrappat just nu. Mina scrapsaker ligger utspridda i hela huset då vi håller på med 15-spel här hemma. En dotter flyttar ut och tar mitt pysselrum som hemma-o-hälsa-på-rum, den andra tar över hennes "källarvåning" och jag norpar åt mig ett större rum till scrapping. Förhoppningsvis är vi klara till hösten;)

En snabblayout har blivit till ändå. Gillar verkligen cardstocken!


Make love

Jag tycker att det här fotot på mina kära styvsöner är lite läckert. Ett 20 år gammalt kort som man kan göra mycket intressantare genom att scrappa. Om det hade fått ligga kvar i den överfulla skokartongen med fonton hade man nog missat att Bastian lär lillebror Kasper att inte skjuta med gevär genom att hålla för gevärsmynningen.

Till en utmanig hos Pysseltage. Måsten var -  minst 4 mönstrade papper, öljett(er) och knapp(ar).


Vilken LYCKA!

Jag vann Storyhouse scrapliftstävling med denna layout! Det var såååå många fina bidrag med så det känns jätteroligt=)

Så en layout som påbörjades på Scrapgalens träff för ett tag sedan. Helene hade med sig sin jättepåse med mister som hon delade med sig så frikostigt av. Vi var några stycken som testade att duscha cardstock. Det var lite svårt att se vilken färg som skulle komma ut och vart stänken skulle hamna. Men jag är nöjd med mitt första försök som visade sig bli limegrönt och mörkblått.

Den fina spetsen fick jag, bland mycket annat fint, i en RAK från rara Essmo=) Ett "andrapris" i en tävling hos Hobbyhuset.Det blev ingen rubrik. Jag tyckte att citatet jag hittade sa allt med tanke på hur jag desperat klamrar mig fast vid Hansa=DOch för er som undrar så har min edgescraper kommit tillbaka! Tillsammans med den som jag tappade bort för ett halvår sedan!? Så nu är det frid och fröjd vid scrapbordet igen=)

Är inne i en blå period tror jag

Det blir mycket turkost och blått på mina layouter just nu. Kul med lite omväxling=)

Denna layout gjorde jag på Scrapgalens scrapträff förra helgen.


Bloggcandy och kaos

LillBlomman har bloggat i 2 år och det firar hon med att lotta ut ett härligt bloggcandy. Se bara...För ett tag sedan fick jag ett underbart KAOS-kort från denna generösa LillBlomma. Sådan ära! Jag blev jättejätteglad och rörd. Nu ska jag fundera på vilka och skapa till de 3 scrappare som inspirerar mig på ett eller annat sätt. Det finns ju otroligt många kreativa och trevliga människor där ute som ger mig mycket. Jag får helt enkelt återkomma=)

Mitt fina KAOS-kort från Ullis.


Detta blev ett litet hyllningsinlägg till Ullis, men det är hon väl värd;)

Scrapträff

I lördags hade Scrapgalen scrapträff i Bålsta och jag var där!! Hela Scrapgalens designteam var samlat och det var så himla roligt att träffa de andra tjejerna. Underbara människor=) Petra hade ordnat allt så bra, lokalen, maten, butiken - allt var topp.

Här är vi!

Övre raden: Jag, Ullis, Petra och Helen
Nedre raden: Nettan, Ulrika och Christel

Lokalen var rymlig och man behövde bara sträcka ut armen för att plocka ur Petras hyllor (lite farligt).


Eftersom vi i designteamet inte var med i utmaningarna så hade vi en egen utmaningsform och bytte kit med varandra. Jag fick ett sprängfyllt kit av Christel som jag skulle göra något vintageit med. Jag blev inte så nöjd med resultatet men jag hade jättekul och jag har massor kvar att skapa av.


Ett annat alster som blev till under dagen. Helt utan rubrik blev det. Ullis hade förslag på "baksidan", men njaa......
 

Jag gjorde en till men det blev knas när jag fotade så den kommer upp en annan dag.

Så till sist vill jag påminna alla om att läsa det nya numret av Allt om Scrap. Ett supernummer med både bloggartiklar och PDFtidning. Det är även en skisstävling utlyst som sträcker sig ända fram till 16 augusti. Missa inte!!


RSS 2.0