Lever =)

....men pluggar! Har i alla fall tillåtit mig att scrappa en snabbis. Kände att jag behöve en liten färgkick för att kunna fortsätta koncentrera mig och fokusera på skolböckerna.

När jag satte rubrik på denna så skrattade jag högt, det blir ju så himla krystat=) Men men, det var ju energin från färgerna jag ville åt inte skapa ett mästerverk eller föreviga ett djupsinnat historiskt minne...



Poesi=)
Poesi;)


Vad en liten stämpeldyna kan göra.


Sen har jag fått några fantastiska awarder från de underbara människorna Lilo, Ullis, Scrapmyran, MiaKL och Lilltolen=) (hoppas vid gud att jag inte glömt någon nu)



Jag är djup tacksam och jätteglad men jag får ta tag i uppgiften som följer med awarden när jag har lite mer tid. Sen får vi se hur mycket jag släpper på min djup rotade integritet;)

Favorit

Designat har en månadstävling där man ska inspireras av färgerna gult, grönt och brunt. Så här tänkte jag:)


Lätt hysteriskt

Blev lite "carried away" när jag bestämde mig för att göra något av min fina grind=) Jag upplever den inte lika spretig i verkligheten som avfotad.



   

Nu iväg på restaurangbesök med efterföljande teater tillsammans med alla svägerskor, svågrar + svärmor.

"Gubbpapper"

I vanliga fall har jag lite svårt att skapa med gubb- och tema-papper, det är helt enkelt inte min grej. Men när jag var på Scrapgalens träff i helgen och hjälpte Petra med att packa upp Nikki Sivils senaste pappersserier så blev jag allt lite förälskad i Willow Bee. Jättehärliga färger och mönster! Passar perfekt nu när våren verkligen är här. Nikki Sivils kommer att läggas in i webbutiken inom kort tillsammans med massor av andra roliga nyheter. Missa inte det!!



Ett par Nikki Sivils-papper och en näve 3D-kuddar är allt som behövs för att skapa en lekfull layout.
 
 


 Och har ni sett vilka läckra Scrapgalen-knappar Helene har gjort? Superproffsig känner man sig nu;)



Laxrosa

Älskar dom här Primablommorna. Underbar färg som gör mig lite glad i själen=)


Tuff liten tjej

Mitt senaste DT-kit från Scrapgalen innehöll så mycket härligt Primamaterial! Gillar deras nya plastförpackningar, blir en läcker detalj...

En layout på en liten miniTova:)



 

RSS 2.0