AoS bloggparty

Här har jag gjort en layout till Alexandra-Lindgrens bloggpartyutmaning. Enda kravet var att man inte fick scrappa barn. Nu bor det ju några barn i huset, men det hoppas jag inte räknas;)

Kortet är taget den dag vi flyttade in i vårt nuvarande hus för sex år sedan.


 

/Cilla

Lite stiltje i bloggen

Det lilla som händer i min hörna just nu kan jag inte visa här, än.

Jag passar på att visa ett par alster som tidigare varit publicerade "i" Allt Om Scrap-tidningen. Missa inte senaste söndagsbilagan! Där finns bl a en lockande utmaning för den som tycker om att skapa och inspirera andra;) Och glöm inte att kommentera - kommentarstävlingen pågår till 20 mars! Bästa butiken Scrapgalen sponsrar med vinsten.

Den första LOn är skapad kring misslyckade foton. Just dessa skulle säkert kastats vid nästa utrensning om vi inte haft denna utmaning på tidningen. Nu känns det riktigt roligt att ha kvar dessa foton och minnet av när barnens farbröder lärde dom lite skidtrix.
Och så en Jul LO där jag slösat med peel-offs och 3D-stickers.


(Färgerna är lite skumma, cardstocken är mer grön).

/Cilla


Lite stolt är jag

Jag vann Magdas månadsutmaning=D Extra kul när det var så många jättefina bidrag med i tävlingen. Mitt bidrag var den här. 

Och så har jag äntligen kommit igång att ta mig ann All Om Scraps bloggpartyutmaningar. Först ut Lillblommans underbara skiss. Det var en del måsten med - förutom färgerna turkos/svart/rosa så skulle det vara med blommor, bling, journaling och knappar. Det var nära att det föll på knapparna, det fanns verkligen inget ställe att sätta dom på. Men det löste sig (någolunda) till slut.


Svårt att fota med lace som bakgrund.

/Cilla

Nu är det dags!!!

Nya numret av Allt Om Scrap! 


Och missa inte tävlingen som sponsras av

Kärlek, kärlek, kärlek......

Nu är det mycket kärlek i bloggarna! Så även här.

Jag fick Making Memories serie Love Notes i mitt senaste DT-paket från Scrapgalen. Rosa och rött är väl inte riiiktigt de färger jag brukar använda så det var roligt att prova på=D Jag fick även med en Tingtura-stämpel som fick vara med att pryda både LO och kort, jättesöt. 
Snyggt när man ser 3D-kuddarna under stämpeln;) Bjuder på det!Missa inte Allt Om Scrap-tidningen som kommer inom kort!

/Cilla

Sheer Delights

Jag har testat att scrappa med KI Memories Sheer Delights - jättekul! Men svårt att fota! 

"Papperna" hittar ni hos Scrapgalen. Vill också påminna om månadsutmaningen som du hittar i Scrapgalens inspirationsblogg.

Och så till sist en uppmaning om att läsa AlltOmScraps Söndagsbilaga!

Igår var jag på scrapträff

Det var så roligt och energigivande! Egentligen borde man vara med på en scrapträff varje helg för att ladda batterierna och få lite klokskap och inspiration från andra. Vi höll till hos Charlie i Pyssel och Tings lokaler och tur var väl det för jag hade glömt att ta med mig papper att figurklippa ur ;) Precis som förra gången fick jag inte speciellt mycket gjort eftersom jag var tvungen att lyssna och skratta hela tiden men jag påbörjade 2 LOsar och avslutade 1 hemma.

Denna är på min vackra hund Diesel. Ni har väl inte missat att det bl a är hundtema i AoS-tidningens söndagsbilaga idag?

Jag har försökt lägga blommor på hög lite snyggt, ni vet så där fint som bl a Moma gör. Gick väl sisådär......

/Cilla

RSS 2.0