Världens bästa Diesel

En lift till en tävling på StoryHouse.

Visst är han vacker vår lilla Diesel?


Min edge-scraper är fortfarande borta:(

Utmaningar är kul

Hoppas att ni har haft en härlig midsommar! Själv var jag i Dalarna och regn och blåst kunde inte stoppa mig från att ha trevligt=)
 
JP Hobby har en utmaning att scrappa blågult. Eftersom det inte är ett självklart val för mig när jag väljer färgkombinationer så var jag tvungen att anta utmaningen.Min edge-scraper är borta =(  För mig är det en katastrof!

Blä....

Inget blir som jag tänkt mig just nu. Det avspeglar sig även i scrappandet märker jag, allt blir liksom bara fel och fult. Här några alster som jag verkligen värkt fram de sista dagarna.

Först ett grattiskort till min kära DT-kollega Christel som fyllde år igår.Sen hoppade jag på en materialutmaning hos MiMa's Scrapbooking. Man skulle ha med spets, brads, punchiella, 3 mönstrade papper, 1 cardstock, inget vitt och KNAPPAR. Jag KAN INTE använda knappar, jag vill - men kan inte. Hela "skaparprocessen" låser sig när knappar är involverade. Så, såhär blev resultatet......Och slutligen en tolkning av en av Lily/Maries underbara skisser.


 
Älskar vellum!

Nu ska jag gå och Fen Shuia lite, så kanske jag mår lite bättre;)

/Cilla


Välkommen på SommarScrap

Ett till alster från mitt DT-paket från Scrapgalen den här månaden. Gillade verkligen dessa Kaiserpapper. Har t o m blivit lite vän med filtbården =) 

Ni har väl inte missat att Scrapgalen har en SommarScrap 4 juli utanför Bålsta norr om Stockholm. Hela Scrapgalens DT-gäng kommer att vara på plats. Dvs Petra, JAG, Ullis, Ulrika, Christel, Nettan och vår sommargästvän Helene. 40 platser finns det och det är först till kvarn som gäller. Du kan läsa mer i Scrapgalens webbutik (högermarginalen).

/Cilla

Sommarlov!!

Igår gjorde jag min sluttenta för den här terminen. Skriftligt, muntligt och analysdiskussioner - det gick bra, så nu är jag skolledig i 11 veckor. Underbart!

Tänk att ett kort kan göra en så glad. Idag fick jag detta tillsammans med en RAK i brevlådan av allra käraste Ullis (LillBlomman).Tack Ullis, jag blev så glad! Fanny sa -"Men mamma du gråter ju". Så blir det när man får ett så fint kort, med fina ord och så genomtänkt RAK. Nu återstår det att se om jag "vågar" använda mina nya fina gröna minibokstäver eller om dom får stå på hedersplats tillsammans med kortet=D

Jag har skapat lite själv också. En layout till Hobbyhusets skisstävling. Man skulle använda spets/band, wellpapp och minirosor. 
Ni har väl inte missat Scrapgalens enorma bloggcandy? Sluttid 30/6 kl 12:00. Du kan läsa mer om det genom att klicka på bilden./Cilla

Våghalsigt


En tolkning av Grodans Scrapgarden skiss=)     

/Cilla

DT-alster för Scrapgalen

I mitt paket från Petra fick jag UNDERBARA papper från Kaiser. Jag hade faktiskt bett om att få dessa papper eftersom det kändes utmanande att scrappa i orange och rosa. Men jag hade INTE bett om den rosa filtbården som hängde med kitet. Filt är inte mitt favoritmaterial..... Men efter jag använt den på ett kort så har jag ändrat mig (lite).

Först en layout från min yngsta styvsons (ja, jag är en elak styvmor ;) ) student.

   

Och så kortet med filtbården.


/Cilla

2 layouter

I söndags var jag på "Stockholmsträff". Jättetrevlig (såklart)! Vi var hemma hos Handarbeta-Fia, tack! Det var inte dumt att kunna smita ner i källaren lite då och då för att inhandla något man "måste" ha för att kunna gå vidare med layouten. Trots det, eller tack vare det, så fick jag bara en layout klar (eller nästan helt klar). Den är efter en Moma-skiss som Magdas utmanade med i helgen.Det var nära att jag hann med en layout till under träffen. Ullis och jag skulle snabbscrappa en layout innan hennes familj kom och hämtade upp oss men vi lyckades inte bli klara. Den ligger nu i en hög här hemma och endera dagen ska jag snabbscrappa den klart =)

Jag har gjort en layout till under Magdas utmanarhelg. Här skulle man besvara frågan "Vem är du?", antingen genom scrapstil eller på något sätt få fram vem man är utan att använda foto på sig själv.

Jag vägrar ju tro att jag har någon direkt scrapstil men när jag gjort layouten såg jag att den innehöll en hel del saker som återkommer på mina layouter. Edgat, rivet, figurklippt, uppvikta hörn, minibokstäver och så går den i favoritfärgen rosa. Jag får helt enkelt inse att jag inte är nyskapande och överraskande varenda gång jag skapar något=DSå det blev en layout med en liten tändsticksask innehållande lite sanningar om mig. Allt från familjen till lite mer personliga saker, dessa syns inte på bild dock ;)/Cilla

RSS 2.0