Grattis Tova ♥

Idag fyller min äldsta dotter 18 år!! Lillstintan på layouten i föregående inlägg. Just nu är hon påväg hem från Vadstena, där hon studerar, för att bli firad i dagarna 4 här hemma. Det ska bli riktigt mysigt!

Man kan ju inte låta bli att reflektera över hur fort tiden har gått. Å andra sidan har det hänt massor av saker under de här åren, så då kan man nästan undra hur man hunnit med allt istället..... När jag var i min dotters ålder var jag "tvungen" att kalla min mamma vid förnamn när vi vistades offentligt så att hon inte skulle känna sig så gammal (skrivet med kärlek!!). Det är skönt att inte jag har någon åldersnoja (än). Jag skulle inte vilja vara utan en enda av mina erfarenheter och för att ha dom måste jag ju vara så många år som jag är. Att scrappa en bild från min 40-årsdag som inträffade för några år sedan var därför inte direkt speciellt. Däremot förstår jag inte varför den blev så rosa och glittrig. För det är verkligen inte jag, tror jag;) Det var nog min underbara vinst som jag fick utav Ullis från hennes julutmaning på Allt Om Scrap som satte igång det. Den var STOR och härligt romantisk i rosa. Bl a kommer rankan, bandet, pärlorna och älsklingsminialphana i rosa därifrån♥ 

Älskar scrapträffar

I lördags var jag på scrapträff i Södertälje med Sthlmsflickorna från AoS-forumet. Jättekul! De flesta av oss hade tävlingskit från Grodans som vi skapade av. Man skulle använda allt som fanns i kitet + att man fick lägga till hur mycket man ville. Vissa av deltagarna tyckte att dessa regler var väldigt hårda och svåra att följa (läs Lilo och Moma;) ). Så här blev min layout.

Fredag!

Imorgon ska jag på scrapträff med rara vänner. Det har jag verkligen sett fram emot=) Flera av dem var det alltför länge sedan jag träffade.

Eftersom min huvudsyssla är att umgås och inte skapa på scrapträffar visar jag en layout gjord i min kreativa ensamhet;) 

Trevlig helg!

Lite romantik
 

Ord är överflödiga;)

Sötaste

Fanny som liten godbit. Den stora nallen fick Tova när hon föddes. Jag har fotat båda tjejerna i famnen på nallen varje månad under deras första år. Någon dag ska jag ta tag i och göra något kul med de fotona, så länge får det bli en layout på en 11 månaders Fanny. 


Vi liftar

Vi som ingår i Scrapgalens designteam har fått en massa fina papper ur REAkategorin att skapa med av Petra. För att göra det lite roligare och mer utmanade kom kluriga Ullis på att vi ska lifta varandra.

Jag har liftat Christels finfina Miss Spooky. En "liten" Hansa bakom sina trummor när min yngsta svägerska (jag har ett helt gäng) tar studenten.


 


Sen måste bara visa en layout som visas under veckans highlights på SWE bloggen idag. Jag gjorde den till en utmaning där man uppmanades att använda det man hade liggandes framme på scrapbordet och dessutom få sin layout klar under 30 min. Jag kände att jag var tvungen att testa. Min skaparprocess går nämligen ut på att välja och pilla på saker några timmar, sedan flytta runt foton, papper o dekos några timmar, fästa allt under ett par timmar - däremellan måste jag vila och fundera lite = en layout på ett par tre dagar.

Denna kom alltså till på 27 min och allt som finns på låg på mitt bord (inkl fotot) =)


Bara att fästa bandet kring foto tog en kvart=) Jag hade inte ens tid till att edga kanterna så den känns lite platt... Jag fick bekräftat att jag är ingen snabbscrabbare, men kul var det!

Rubriken är väldigt familjintern just nu så jag har varit tvungen att skriva en förklaring till mig själv på baksidan;)

Min syster o jag

Hittade en fin liftutmaning hos Pion Design:)

Scrappade ett foto på mig och min syster. Det händer inte ofta att vi båda hamnar på bild samtidigt. Färgvalet var självklart då vi båda älskar grönt. Under fotot har jag en chipboardplatta som jag färgat in och chalkat för att få den att passa de finfina Basic Grey-papperna.

Det är antagligen fotot och färgerna som gör det, men denna layout är jag faktiskt riktigt nöjd med=) 

Skogens konung

En layout där jag mistat, kladdat och klippt. Jättejättesvår att fota, den ser sned och vind ut hur jag än gör....Lite nära så man ser 3D-effekten


Han är farlig han, vår Diesel;)


Denna har jag gjort för Scrapgalen. Ni missar väl inte den fina flyttrean som pågår?

Årets första layout

Från Hansas om min förlovningskväll 1991. Inget mästerverk till foto men tillfället måste förevigas. På den dolda tagen står det om när vi köpte ringarna i Paris och sedan hittade vår perfekta förlovningsplats i BernKastel-Kues i Moseldalen. 


En "ocillig" layout

Skapar sällan i klara färger men märkte att det gör en glad=) Jag fortsätter och leta i mina gömmor och till denna har jag hittat overlay, mesch och gamla BG-bokstäver. En liten hästsko hittade jag också. Den hänger åt "fel håll" men jag resonerade mig fram till att det inte ger otur eftersom fotot togs för 16 år sedan.


RSS 2.0