Rensar bland gammalt

Jag har visst "gått på" några reaerbjudanderna i scrapbutikerna *oops* För att döva mitt samvete och övertala mig själv att jag verkligen är i behov av de sakerna som snart hamnar i min brevlåda försöker jag frenetiskt använda upp gammalt material=)Från en resa ner genom landet som avslutades med ett par dagar på Liseberg. Kul att ha en bild där alla 4 syskonen är samlade, det har hänt alldeles för få gånger genom åren.

 
Den gula rosetten är ett mysterium....

Allt om Scrap utmanar

Allt om Scraps forum finns det en hel del roliga utmaningar som pågår fram till den 15/1. Här har jag utgått från LillBlommans fina skiss där man skulle använda sig av färgerna ljusblå, orange, vit och svart.

Foton från mina föräldrars bröllop 1961. Noterade att jag inte använde så mycket hjärtan och dutt, kan bero på att de varit skilda i 30 år;) Men det känns kul att ha gjort en layout om anledning till att jag sitter här idag=) 

God Jul kompisar!

Hoppas ni alla får en fröjdefull jul!Kramar

Rosenhill

Ett bidrag till Magdas månadsutmaning. 

Det ser ut som om fotot är från mitten av 1800-talet, men eftersom jag tillbringade mina somrar på Rosenhill som barn är det nog inte riktigt så gammalt;)

En snabbis


Skräckblandad förtjusning

Knåpat ihop ett bidrag till Scraplagrets decemberutmaning. Man skulle följa en skiss och använda färgerna blått, beige och rött. Mina utsvägningar från skissen kanske blev lite väl stora men färgerna finns där=)

Fotot är inte av bästa kvalitet (och jag tror Diesel tuggat lite på det), men jag tycker att Tovas ansiktsutryck och blossande kinder visar känslan som hon antagligen har när tomten kommer så bra.


Scraphörnan utmanar

Scraphörnan har en liten helgutmaning där man ska scrappa med 1 cardstock, 2 foton, 3 band/spets/tråd, 4 mönstrade papper, 5 blommor, 6 knappar och 7 pärlor/blingstenar.

Så här blev min blandning=)

Sne och vind vinterfotografering;)

 

I början av min "scrapkarriär" så dekorerade jag ofta monogrambokstäver. Här vart det en enkel variant för att få med alla knappar och bling.


Nöjd/onöjd??

Nja, vet inte riktigt vad det blev av denna. Har inte bestämt mig för om jag är nöjd eller onöjd med den. Kan dock konstatera att det ser ut som en lift av layouten i förra inlägget. Börjar jag bli förutsägbar? Det skulle ju vara fruktansvärt i sådant fallWink

Layouten är till Scrap-ateljens skissutmaning.     

Lite hit och dit

Idag fick jag ett fantastiskt scrappaket som vinst när jag vann Scraphusets novemberskiss med den här layouten. Jag är faktiskt helt betagen, det innehöll mååånga fina papper, cardstock och dekosar. Jag hade inte ett enda papper sedan tidigare (o det är ovanligtWink) och allt i paketet skulle jag lätt ha valt själv på en shoppingrunda. Tusen tack Scraphuset!!

Sen kan jag bjuda på en av layouterna jag gjorde på julmyset hos Scrapgalen. (Ullis, den rosa "fluff-layouten" kommer också att fotas och visasWink )
Och sen har jag fått en award från min "bloggkompis" Ulrika! Jag blev verkligen rörd till tårar och lite rosa på kinderna för den fina motiveringen.


Cilla är en av mina stora favoritscrappare! Hon har en helt otrolig känsla för harmoniska färger och detaljer som gör att man kan se på hennes LOer läänge och upptäcka något nytt hela tiden!

Tack Ulrika! Du vet att du inspirerar mig också!

Julmysat

I lördags hade Scrapgalen julmysträff. Som alltid var det underbart trevligt. Lite fick jag gjort men det ligger ofotat så idag visar jag en layout som jag gjorde som inspiration till en av träffens tävlingar.

En layout i våra färger=) Diesel - beige, orange och svart. Jag - grön. 


Lite scrappat

En layout skapad till Hobbyhusets novembertävling. Man skulle följa en skiss och ha med minst ett metallföremål, spets och något rosa. Jag kom på en hedersam andraplats:)Att scrappa äldre kort (16-17 år) kan vara lite svårt. Är inte helt 100 på att det är Fanny på fotot=D

Primafrossa

Till Scraphusets månadsskiss. 

RSS 2.0