Stellas Jubileumsutmaning

Kom på vid 22-tiden igår att jag inhandlat ett kit för läääänge sedan från Stellas till deras Jubileumsutmaning. Sista uppladdningsdag 30/12. Min plan var att sitta och pilla med ett bidrag under hela hösten/vintern för att sedan vinna 1:a pris på 5000 kr ;D Nu blir det nog inte så, men jag fick ett bidrag klart i alla fall.   

Systrar

Jag är så glad att mina döttrar har varandra=D 

Mina första alster för Scrapgalen

I mitt DT-paket från Scrapgalen (Petra) fick jag papper från Making Memories - Paperie, band ur samma serie och journaling spots. Eftersom jag ville att papprena skulle framhävas var jag sparsam med dekorationer. Det var en utmaning! Å andra sidan var det perfekta papper att figurklippa så det vart lite jag i alla fall.

Jag tyckte det var så skönt att det inte var juliga papper utan neutrala som går till allt.

Först en layout på en liten Tova


 

Och så blev det en julig pepparkakslayout. De "galna" pepparkaksgubbarna har jag fått i en RAK från alexandra-lindgren, tack!


Till sist ett litet kortNi har väl inte missat att senaste numret
AlltOmScrap har kommit ut? Skynda dit och se alla fina alster, reportage och spännande tävlingar!

/Cilla

En Jul-LO

Här har mina tjejer fått en favoritjulklapp som håller än idag 12 år senare. Korten är inge bra men med lite scrapping blir dom lite roligare att titta på=D


(Dåligt foto, LOn är inte lika hysterisk i verkligheten;) )

Idag har jag fått mitt första DT-paket från Scrapgalen! Jättefint, och det ska bli såå roligt att skapa med det. Hoppas att jag kan leva upp till Petras förväntningar.......

Och till sist, nu är det inte många dagar kvar till nästa nummer av AlltOmScrap så håll utkik!

/Cilla

Jag är så glad.....

.....för att jag fått äran att ingå i Scrapgalens Design Team. Tack Petra för förtoendet! Det är nästan så att jag är lite avundsjuk på mig själv;) 

Det ska bli så roligt att skapa till denna butik, sortimentet är helt i min smak. Väl värt ett besök! Här en layout som jag skickade med ansökan.Nu sitter jag med spänning och väntar på mitt första DT-paket!

/Cilla


Monokromatisk layout

Puman har en utmaning på AoS CC som går ut på att scrappa monokromatiskt i vitt, rött, blått eller grönt. Eftersom jag tycker att det är såå roligt att scrappa monokromatiskt och älskar grönt så blev mitt bidrag det här:   

/Cilla

RSS 2.0