Monokromatiskt

Inne på Allt Om Scraps forum har dom just nu cybercrop. Här kommer mitt första bidrag som är till Essmos monokromatiska utmaning, en favorit! Det var jättesvårt att fota, detaljer försvinner och nyanser stämmer inte överens med verkligeheten.

Jag har valt färgen gul;)

//Cilla

Lite klet och kladd

Jag är inte så mycket för tekniker när jag scrappar. Klippa, riva och mista räcker gott tycker jag men några teknikalster har jag gjort för Scrapgalen.

Här har jag Alco Inkat en clearbakgrund. Plättlätt och kul
Dålig bild. En liten säckvävstavla med akrylfärg och massa gesso.
Och här har jag gjort eget "tygpapper" med sticky-back-canvas. Roligt men lite tidskrävande att göra med ett 12x12 ark. Det är rätt svårt att se effekten men om ni klickar på småbilderna får ni en liten känsla för strukturen.

//Cilla


Det rullar på....

För att få igång mig själv lite har jag gått "back to basic" och klippt i vackra mönsterpapper. Den första scrapträffen som jag var på för närmare 100 år sedan satt jag och klippte ut ett träd med en fågel under 10 timmar!! Men jag hade väldigt trevligt under tiden. Layouten som blev utav det kan ni hitta här=D

Min första layout för i år (tror jag):
Klicka för att se större.

//Cilla

Kort, kort....

Eftersom inläggen på bloggen slutade komma i och med mina stora ambitioner på krönikor, ny design och blivande bloggstjärna tuffar jag istället på i de gamla trygga spåren. Jag visar helt enkelt upp ett alster då och då:)

Hittade några avfotade kort när jag tömde kamren, de kan jag visa nu:)

Jag gör sällan kort. Det blir sistaminuten-precis-innan-kalaset-kort oftast.

När den yngsta kusinen i klanen döptes hade jag faktiskt stora planer på kortet. Min kära vän Ullis hade stämplat upp underbart söta motiv åt mig och av någon anledning fick hon mig att lova att jag skulle färglägga motivet med distresser (!). Jag har bara gjort några taffliga försök tidigt i min "kortkarriär". Nu vart det ju så att tiden rusade så dagen innan dopet blev det till att ta fram ProMarker-pennorna ändå (tur att det var ett sött motiv;) ).Nästa kort är nog lite mer jag, ingen motivmålning. Detta fick min "lilla" systerdotter på sin 30-årsdagDet fanns lite annat smått och gott i kameran också så nu borde det inte ta så lång tid till nästa inlägg. Sen såg jag att de har CC på AlltOmScrap, det är kul=)


//Cilla

Får inte missas!!

Arrangör: Scrapgalen
Text: Hämtat från Scrapgalens blogg


I motsats till höstens scrapkryssning håller vi oss denna gången på land. Vi ses på den naturnära konferensanläggningen Lastberget utanför Bålsta som ligger mittemellan Stockholm, Uppsala och Västerås.

Helgen den (13)14-15/5 2011 är hela anläggningen bokad bara för oss scrappare!

Du kommer att få ta del utav tre fantastiskt inspirerande kurser inom scrapbooking som kommer att få igång din kreativitet ordentligt. Två utav instruktörerna är redan bokade. Den tredje är på gång och presenteras inom kort.

Kurs 1: Layoutkurs - Lär dig skapa i "Mahlin-stil"

Kursledare: Mahlin Wiggur
Mahlin är en fantastiskt kreativ scrappare med färgglad och personlig stil. Hon designar/har designat för bl a American Crafts, BoBunny, Nikki Sivils, Inkido m fl
Tid:
1,5 - 2 timmar

Kurs 2: Free your creativity!

Kursledare: Nathalie Kalbach från Tyskland.
Nathalie är en mixed-media artist och även Design Team Coordinator för Tattered Angels. I hennes resumé hittar du även arbete för bl a Scrapbook Adhesives/3L, Prima Marketing, Dream Street, RoseMoka och mängder av workshops, artiklar mm. 
Tid: 4 timmar

Kurs 3: Ni kommer inte bli besvikna!

Kursledare:
Presenteras strax


Du kan bara inte missa detta, tänk att få vara en del av denna underbara resa!
Förutom övernattning med frukost, lunch, middag och fika
får du ta del av;

* 3 st exklusiva kurser i scrapbooking, inkl material

* Välkomstgåva och många utlottningar

* Egentid för scrapping inpå småtimmarna för den som önskar

* Shopping hos Scrapgalen

* Fri tillgång till relaxavdelningen

* och sist men inte minst, umgänge med 100 st andra inbitna glada scrappare!


Pris 1:
Del i dubbelrum 2.599 kr - tilläggsnatt + 595 kr
Pris 2:
Enkelrum 2.899 kr - tilläggsnatt + 914 kr

Detaljerad information kring kreativitetsresan hittar du på Scrapeventets egen websida.

Både eventsidan och bloggen kommer att uppdateras med löpande information. 

Boka din plats redan idag!

Välkommen!

RSS 2.0