Skapat till Allt om Scrap

Du missade väl inte gårdagens söndagsbilaga? Du hittar den här! Där kan du bla läsa en artikel om olika scrapstilar. Jag bidrog med denna romantisk layout=) 

Till förra veckans bilaga hade jag glädjen att skapa från ett kit som Skaparlusten sponsrat. Ett kit som gjort för höstlayouter.


Älskar just nu...

...mini alphas, stud centers, spets, pins, blommor/rankor, häftklamrar....

     Och så saknar jag min Tova=(


Allt Om Scrap

Mina kära kollegor och jag jobbar just nu för fullt med Allt Om Scraps-huvudupplaga som kommer ut i nästa vecka. Massa fin inspiration och artiklar=) Jag kan lova att det kommer bli en härlig och intensiv höst med tidningen. Snart är det ettårsdag (=fest), ett flertal duktiga gästdesigners kommer att visa upp sig och redan på söndag kommer en späckad bilaga. Så min uppmaning till er är att titt som tätt besöka sidan (minst varje söndag) framöver!

Ett alster som jag hade med i tidningen när vi scrappade kring resande.


En liten Cilla som landade på Gran Canaria 1984=)

Träff o födelsedag

I helgen var jag på scrapträff i Enköping och det var så roligt=) Tjejerna som arrangerar hade gjort det fantastiskt! God mat, fika och full fart hela tiden med tävlingar och tipsrunda. Stor eloge till Johanna, Annelie och Ulrika som höll ihop allt och gjorde det möjligt för oss som var där att bara njuta och pyssla. Sen är det alltid så kul att träffa DT-kompisar + mamma från Scrapgalen.

Kan visa en layout jag fick tillSen hade jag "turen" att fylla år på söndagen. Jag fick många härligheter från Scrapgalens DT/mamma och underbara kort som var gjorda bara till mig=)

 
Klicka på bilderna och avundas;)

Lyckopiller

Just nu är det STORT inflöde på nya varor till Scrapgalen. Det i kombination med att det är födelsedagsfirande gör att ni bara måste dit och botanisera.Här det första DT-alster jag gjort från det underbara kit Petra skickat. Melissa Frances tillsammans med Prima blir härligt "pluttinuttit" (på ett mycket bra sätt).
De bedårande små tavelramarna.

Skaparglädje....

....eller hur man får ett rörigt foto att se ännu rörigare ut Laughing Denna layout är gjord till en utmaning som Brunsons har där man ska skapa av sitt spill. 9 olika spillpapper blev det och så gjorde jag ett par blommor á la Essmo.


(layouten är inte så sned och vind i verkligheten)


Blomma á la Essmo

Sen har jag inte visat det underbara KAOS-kortet jag fick av söta Marit! Titta vad fint!Jag blev så otroligt glad när jag fick det! Puss Marit.

Jag ska sätta mig ner och göra kort för att KAOSa vidare någon dag. Just nu har jag inte så mycket tid att pyssla och när jag väl har tid så har jag några roliga "måsten" som ska prioriteras. Men det kan jag inte visa här, än i alla fall.

Så vill jag reklama för något roligt. Little Yellow House Kit - Ett nyöppnat litet företag som säljer roliga, prisvärda och spännande scrapkit. På måndag kommer mitt första paket därifrån Very Happy Bums in och titta på månadens finfina kit (slutsålt) och passa på att beställa nästa kit, som jag tror kommer någon gång i mitten av oktober.


Och slutligen! Scrolla ner till mitt bloggpartyinlägg och titta på alla fina bidrag som kommit in hittills, 13 stycken! Jätteroligt att så många vill vara med! Tack eller vad man säger Very Happy

Söndag igen!?

Nu rusar verkligen tiden! Söndag innebär en ny härlig Allt om Scrap-bilaga. Idag kan du bland annat inspireras av kort med annorlunda vikningar och se hur flera DTsar har skapat med arabiska mönster. Vi välkomnar också en ny duktig designer till tidningen och så presenteras en designer lite närmare. Missa inte!

Här en layout som jag gjorde till en bilaga för några veckor sedan. Temat var då känslor och eftersom mina underbara döttrar gör mig lycklig scrappade jag om det.

 

På tagsen bakom fotot har jag skrivit ner några
rader om på vilket sätt de gör mig lycklig.Om ett par veckor, i slutet av september, kommer ett nytt huvudnummer av tidningen! Hela teamet jobbar just nu för fullt med att skapa ett fantastiskt nummer. Vi har så roligt, det är verkligen ett underbart "gäng" att jobba med =)

Jag är nog en rätt lycklig människa för till förra huvudnumret bidrog jag med en layout som också handlar om lycka=)
Sen vill jag tacka för alla fina bidrag som börjar droppa in till min bloggpartyutmaning. Det är så härligt att se det ni skapar!

RSS 2.0