Glest mellan inläggen

Här händer det inte mycket. Får skylla på slutspurt i skolan, Barcelonaweekend och stundande flytt. Ett litet alster har jag dock skrapat ihop och idag tänker jag nog bestämt pyssla HELA dagen=)


Idag kommer denna lilla som blivit stor hem för att spendera hela sommarlovet med mamman!

Kan andas ut

För ett par veckor sedan sålde vi vårat hus och har sedan dess levt i ovisshet kring var vi kommer att hamna och OM vi ska hitta "drömhuset". Nu har vi gjort det ♥. I grannkommunen fanns det, fult utanpå och vackert helrenoverat inuti. Tomten har stor potential med japansk trädgård, växthus, köksträdgård och pool. Där ska jag bo och trivas.

Scrappandet har gått sisådär under tiden vi letat hus. Jag har i alla fall fått till ett alster av mitt underbara DT-kit från Scrapgalen. Jag hade så gärna velat att datorn hade varit med på fotot. Kortet är taget 1992 och på den tiden var datorerna ENORMA=) 

Jag gör ju sällan kort men ibland blir det några inspirerande spillbitar över. Här har jag gjort en blomma av det fina tygpappret från American Craft.


Bloggparty

Mitt första bidrag till bloggpartyt som pågår runt om i den svenska cyberrymden. Det blev en väldigt fritt tolkad layout från en skiss som Leamon bjuder på=)Lite detaljbilder som man kan klicka på om man vill;)

     Utlottning hos Scrapgalen

Idag är det National Scrapbooking Day i USA och det uppmärksammas även i Scrapgalens inspirationsblogg! Kila in dit och var med på en utlottning av papper och dekorationer från Little Yellow Bicycle "Fresh Print Clothesline". Jättefina grejer=)

Här har jag använt den serien på en layout som ingick i en utmaning som Petra gav oss i designteamet. Skapa med många foton. Inte lätt tycker jag, men kul=)Sen hoppas jag att vi ses på höstens stora scraphändelse som Scrapgalen anordnar! Det blir skoj!!


RSS 2.0