CC på Allt om Scraps forum

Var på mitt livs första scrapträff igår och det var sååå ROLIGT. Kan inte påstå att jag fick speciellt mycket gjort men det gjorde absolut ingenting. Medan jag under 10 timmar lyckades klippa ut ett träd ur ett papper scrappades, skrattades och pratades det hej vilt kring mig. Det var jätteinspirerande även om det inte syntes på mitt resultat=D När jag kom hem till mitt trygga scraprum lyckades jag få till en LO att klistra fast trädet på. Den får vara med i Cath.s teknikutmaning på AoS-forumets CC.

Bad photo.


 Glömt att berätta...

Jag måste ju bara dela med mig lite av min enorma glädje över att jag vann 2 (!) av Stellas utmaningar under deras CC.

Jag vann med mina bidrag till den monokromatiska- och svart/vita- utmaningen. Verkligen jätteglad!
(nu skulle jag verkligen vilja kunna lägga in skrattande och dansande gubbar här, men det kan jag inte för jag vet inte hur man gör)

/Cilla

Måndag med söndagsbilaga

Ni glömmer väl inte att läsa Söndagsbilagan? Denna vecka finns bl a en fin utmaningsskiss av Moma. Fina priser lottas ut bland alla inkomna bidrag. Så gör din tolkning och skicka in senast 29/11 så får du ditt bidrag publicerat och har chansen att vinna ett finfint pris!


Det har varit lite dåligt med uppdateringar här på bloggen. Ska bättra mig och börjar med en layout på min då 2-åriga kaffedrickande dotter. Då var konsumtionen en matsked, idag 15 år senare är det betydligt mer.

/Cilla


Inspirerad

Layouten i sig är jag inte så nöjd med men den var rolig att göra. Jag inspirerades av Cissis fina höstlayout i senaste numret av Allt om scrap. Att fodra papper har jag aldrig tänkt på att man kan göra, utan antingen är de dubbelsidiga eller ej. Nu vet jag annat, tack! Blev också påmind om mina klämmor i lådan så dom fick komma fram igen.   

/Cilla


2 till utmaningar till Stellas CC hanns med

Först ett till den monokromatiska utmaningen. Jag valde rött.   

Och så ett svart/vitt bidrag./Cilla

Stellas CC

Första bidraget till Stellas CC, en hyllning till min syster. Det finns ju hur många utmaningar som helst, svårt att välja..... Denna är till kit-tävlingen.RSS 2.0