Sista sekunden

Igår fyllde min lilltjej 15 år! Jag är alltid ute i sista sekunden så vid midnatt i fredags var det dags för mig att göra födelsedagskortet som hon skulle få på lördag morgon. Som tur är kan man ju hitta massa inspiration och ideer bland bloggarna. Jag hittade detta underbara kort hos Tette. Och min variant blev såhär:
Jag har även gjort ett bidrag till Skaparlustens färutmaning denna vecka. Helt fel färger för mig, men det är gör det lite extra kul att skapa. Skräpfotning av LOn. 

Färdiga kit är så bra!

Här har jag använt Nook's kit. Det går så fort att scrappa när det är färdigkomponerat. Men larviga jag tycker att det känns lite som fusk (men roligt), vet inte riktigt varför. Kan ju vara att 95 % av min scraptid brukar gå åt till att dra fram det mesta jag har (och det är en del har jag märkt) och välja, testa, rata och testa om kombinationer. Det finns en tjusning i det som jag tycker om. Det braiga är ju att jag kan göra både och.....

Jag förstörde fotot på denna LO. Skulle ta bort lite skräp och fick med halva Fannys ansikte. Den får vara såhär tills jag hittar kopian och kan byta ut kortet.
En liten LO

"Bäbisen" som hänger i min systers famn började alltså i gymnasiet i måndags........ 


Lite altrat

I måndags började min "minsting" i gymnasiet. Det var fjärilar i magen (på henne) vill jag lova. Men allt verkar gå hur bra som helst. Programmet verkar vara rätt och kompisar har hon fått.  För att ha någonstans att göra av alla tankar och funderingar som dyker upp när man börjar bli halvvuxen har jag på hennes begäran gjort en dagbok. 
Den är finare i verkligheten när man ser att det är sammet, glitter och lackat;-)

Jag klädde även in hennes kalender.


Den här ser lika tråkig ut i verkligheten!

Tävlingsbidrag

Eftersom vädret är uruselt och det inte blir bra att fota nya alster jag gjort lägger jag upp mitt sommarfotograferade bidrag till AoSs tävling. Så händer det nå't på bloggen ialla fall.

Ett litet kort..

...gjorde jag till sambon. Han fick det när han kom hem från en resa. Kortet är inget speciellt men han blir så glad och uppskattar verkligen när jag skapar något till honom. Sötkorv!


Kul med bloggparty

Den här är gjord av Skaparlustens härliga månadskit No 2 som var självscrappat, jag satt bara och tittade på...

Det blev ett bidrag till ewoeks bloggutmaning - bling, spets och blommor. 

Fick ett mail.....

....från Pysselparadiset med en förfrågan om att bli gäst-DT hos dom. Hur kul som helst! Självklart svarade jag JA.

Här kommer en av LOsarna som jag skickade in för granskning;)   

Min (spel)man

Cattis utmanade med mönstrat bakgrundspapper. Såhär blev min. Eftersom den är väldigt nuttig i färgerna och min sambo mer ser sig som en "rocker" så fick det bli en säkerhetsnål och en metallgitarr för att tona ner den lite;-) 

Det mesta av materialet kommer från Skaparlustens månadskit 3. Jättkul att scrappa med då det egentligen är helt fel färger för mig.


Vitt och lila

Har gjort ett bidrag till Susnys bloggpartyutmaning. Regler: Endast använda 2 färger. Färgerna vart skumma när jag fotade (den är mycket vitare i verkligheten). Det är bara vitt och lila, jag lovar;-) För övrigt blev jag inte nöjd med LOn, men Tova är söt. 

Och så en liten fråga: Är det bara jag som använder mullberrypapper när jag scrappar?

Lite hysteriskt!

Jag har scrappat en dörrskylt till Linda/Knorrigts blogpartyutmaning.

För ett tag sedan var jag på mindfulnessretreat  Fridhem i Stjärnsund - underbart. Framförallt min äldsta dotter blev "livrädd" när jag berättade om våra meditationer, chakraövningar och hur vi spenderade dagarna under tystnad (jag överdrev bara lite). Nu är hon djupt oroad att jag ska börja tala i tungor och sitta och be hela dagarna.

Dörrskylten ska jag hänga på handtaget när jag utövar mindfulness i min vrå. Jag har noga talat om att färgerna står för harmoni, balans, stillhet, själslig frid, lugn och andligt växande. Så nu när jag hänger upp den så blir jag garanterat inte störd, sen vet ju inte min familj vad jag håller på med. Det mest troliga är att jag scrappar, surfar eller spelar spel;-)   

RSS 2.0