Mormor

I början av veckan var min syster och jag i hennes stuga i Dalarna några dagar. Jätteskönt var det! Vi åt gott, promenerade i det fantastiska vintervädret, tog det lugnt, pratade och scrappade=)

En layout på min mormor som ung flicka. Det är hennes konfirmationsdag så hon bör väl vara runt 14-15 år, men som ofta på gamla fotografier av släktingar ser hon ut att vara närmare 35:) 

Litet tävlingsbidrag

Hittade en fin liten skiss hos Hobbyhuset som ropade att bli skapad efter=)


Prima rules

Petra/Scrapgalen har ju fått in enorma mängder med Prima. Så himla kul att scrappa med=) Här har jag klippt, sprayat, stämplat och haft det skoj. 

Lyckliga barn

Det finns inget bättre än när barnen mår bra ♥

Till en av SWE bloggens utmaningar där man skulle skapa i svart och vitt.Lilla hjärtat

Häromdagen när jag var hemma hos Petra och shoppade "lite" så fick jag även med mig ett UNDERBART DT-kit hem! Och välfyllt var det!! Om ni sett min inhandling i inlägget lite längre ner så kan ni kanske tänka er vilka härliga produkter Petra vill visa i Scrapgalens inspirationsblogg.

Mitt första alster blev med papper från Nikki Sivils. Jättehärliga, lågmält blandat med smått hysteriskt;) Här har jag använt en del av die-cutsen och annat mönstrat papper som dekorationer och blandat upp det med lite Prima.
Enkel romantik

En till layout som gjordes till CountryScraps CC, en skisstolkning.

PS! Kika in i Scrapgalens blogg.......


Kärlek till alla ♥

CountryScrap har en CC just nu med jättemånga roliga utmaningar. Var till Täby på supertrevlig scrapträff igår och fick ett par bidrag påbörjade (jag kan ju aldrig avlsluta något på plats;) ).

Denna är till den monokromatiska tävlingen där man skulle skapa med "chokladfärger". Fotona är verkligen tråkigt dåliga men tillfället var líte maffigt när Hansa kom hem med världens dyraste choklad som avsmakades med andakt. Jättegod var den - mörk och mild!
Vilken dag!

Jag har ju lyckan att få ingå i Scrapgalens designteam och det tackar jag gud för! Först och främst är Petra och mina dt-kollegor bara bäst sen är det toppen att butiken har produkter helt i min smak. Idag var jag, Ullis och Ulrika över till Petra med butik för att botanisera bland alla nyheter. Kunde ju inte låta bli att handla med mig lite hem;) Och vet ni vad - nu rasslar det till i webbutiken och varorna finns på hyllorna även för dig, bara att klicka ner i varukorgen=) Fraktfritt vid köp över 100:-!!

Här lite smakprov på det jag handlade. Nu gäller det bara att skapa lite också;) Som tur är ska jag till Täby på scrapträff imorgon!! (att jag inte brukar få något gjort på träffar är en helt annan historia men det är en bra täckmantel....)

Lite blänkiga bilder men jag hade bråttom med att dela med mig så därför inga mästerfotografsbilder;)


Så skynda in i butiken nu!


Systrar

En till layout som påbörjades i Enköping=)

Sne och vind men det bjuder jag på!Träffats

I lördags var jag iväg till Enköping på scrapträff. Jag hade jätteroligt och riktigt trevligt men som vanligt blev det inget gjort. Jag är lika nöjd och glad för det men kan inte svara för hur mina "bordsdamer" tyckte att det var att ha en icke kreativ och ljudande partner bland sig. Petra skyllde sitt icke-skapande på förkylning och att hon hade en butik att sköta (vilket är sant!) och orsaken till mitt virrande var helt enkelt detox=)

Påbörjade dock denna. Vill meddela att det blir inte speciellt bra att mista på "blankt" papper och om man använder distressdynan till att stämpla på foto så tar det LÅÅÅNG tid att torka.

Färgerna är inte helt rätt. Grå och lila är layouten i verkligheten, inte grisskär=)Och på lördag ska jag på träff igen!!! I Täby=)

Helt scrapgalet

Ni har väl inte missat att Scrapgalen har ny webbutik? Detta innebär också att sortimentet kommer att breddas och fördjupas rejält framöver=) Jättekul! Petra jobbar för fullt med att få in alla nya produkter (och det är många!) i shopen så ett tips från mig är att titta in med jämna täta mellanrum. Redan nu kan ni ta del av den generösa frakterbjudandet som är lika med 0:- på ordrar över 100:- !! Alltså, det kostar ingenting att få hem dina varor=)

50 % REA gäller fortfarande på en stor del av det "gamla" sortimentet.

Lite inspiration skapat av 50%-papper.


RSS 2.0