Inte hemligt längre!!

Här är den!

/Cilla

Lite värme och ljus i höstmörkret

En altrad tändsticksask är roligare än en oaltrad...


Titta!!!

Jag har en hemlis som inte är hemlig så länge till;) Och jag är inte ensam heller, vi är många lyckligt lottade som är med i detta!Snart snart har du chansen att se detta underbart roliga projekt i sin helhet,  så håll ögonen öppna!!

En enkel LO.....

...... så här på förmiddagen! Skulle ju plugga men det var inte så lätt med Nooks senaste kit bredvid sig;)/Cilla

Scrapopol vecka 2

Den här veckan hamnade jag i skrapvrån, vilket innebär att jag får stå kvar tills jag har gjort två valfria kort/LO:s. Eftersom jag vill utmana mig själv lite försökte jag mig på att använda knappar (igen) och som vanligt märkte jag att det inte är "min grej". Fårstår inte hur andra kan få till det så snyggt!

Bidrag 2 fick bli årets första julkort.
/Cilla

Scrapopol 2008

Vilken härlig tävling Mysmasken startat upp! Du registrerar dig till tävlingen här!

Min första uppdrag blev att skapa utan mönstrat papper!!! Inte riktigt jag men som tur var hittade jag en ENORM overlay som hjälpte mig lite. 

Antagit en rolig utmaning

MissMian har en utmaning på sin blogg där man ska lifta en av hennes fina LOsar. Jag hade jättekul när jag gjorde den! För mig var det både en utmaning genom att försöka hålla raka linjer och så fick jag prova på nytt när jag använde mattor under de mönstrade paprerna och ritade linjer. Sen var jag jättevågad när jag gjorde en rosa tyllrosett och rosa blingstenar alldeles nära det röda;D

Roligt, tack MissMian!


Lite sommar i höstmörkret

En paus en varm sommardag för 14 år sedan.


Dåligt med uppdateringar här!

Det finns inte så mycket att uppdatera med eftersom det STORA hemliga projektet på AoS gör att jag inte kan visa något av det lilla jag skapat den senaste tiden. Bjuder på en liten tjuvkik ialla fall.Det är verkligen någonting att se fram emot kan jag lova! Och snart är det dags!

Sen har jag skapat för Pysselparadiset=D

DT + gästDTs fick en påse med härliga knappar att göra något med. Det var en utmaning för mig. Har nämligen jättesvårt att få med knappar, trots att jag tycker det är jättefint, på mina alster. Jag börjar alltid entusiastiskt att ta fram en hög men dom ligger av någon anledning alltid kvar på scrapbordet när jag är klar. Hur som, detta kort fick jag till (och kul var det).Gå gärna in i Pysselparadisets blogg och se vad fint de andra tjejerna gjort!

RSS 2.0