Lever =)

....men pluggar! Har i alla fall tillåtit mig att scrappa en snabbis. Kände att jag behöve en liten färgkick för att kunna fortsätta koncentrera mig och fokusera på skolböckerna.

När jag satte rubrik på denna så skrattade jag högt, det blir ju så himla krystat=) Men men, det var ju energin från färgerna jag ville åt inte skapa ett mästerverk eller föreviga ett djupsinnat historiskt minne...Poesi=)
Poesi;)


Vad en liten stämpeldyna kan göra.


Sen har jag fått några fantastiska awarder från de underbara människorna Lilo, Ullis, Scrapmyran, MiaKL och Lilltolen=) (hoppas vid gud att jag inte glömt någon nu)Jag är djup tacksam och jätteglad men jag får ta tag i uppgiften som följer med awarden när jag har lite mer tid. Sen får vi se hur mycket jag släpper på min djup rotade integritet;)

Kommentarer
Postat av: Anonym

Värst vad du är poppis då? :) Fast jag förstår ju det! Härlig lövig lo, i lööööv it:) host, host tror att jag slutar här och återkommer när jag har en liiiiten seriös tråd att hålla mig till:) Kramar!

2010-03-23 @ 18:14:41
Postat av: ScrapMyran

Jag visste inte att du pluggade, så roligt! Vad läser du? Har också suttit med näsan i böckerna den senaste tiden...är lite matt. Superläckert med det svartgröna, cool idé att göra en ram med distresserna sådär - snyggt!

2010-03-23 @ 18:34:03
URL: http://httpp://scrapmyran.blogspot.com
Postat av: Nicola

Gillar färgerna o den stora rosetten! En jättefin LO!

2010-03-23 @ 21:26:25
URL: http://www.minpyssligasida.blogspot.com
Postat av: Karin/essmo

Vilken supercool layout! Snyggt med det svarta å gröna... Me like!

ha en härlig dag!

kramkram!

2010-03-24 @ 14:57:12
URL: http://essmos.blogspot.com/
Postat av: Emma

Så läcker!! Hur har du gjort, menar du??? Stämplat? Men det svarta då??? Hur??? Wow!!!Pluggar du? Så kul, hoppas själv komma tillbaka till det efter en paus på miljoner år, barnafödande och vikariat....Ska kika runt lite till hos dig nu :)Hoppas du får en härlig påsk!

Kramar!!

2010-03-30 @ 19:39:17
URL: http://scrapemma.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0