2 layouter

I söndags var jag på "Stockholmsträff". Jättetrevlig (såklart)! Vi var hemma hos Handarbeta-Fia, tack! Det var inte dumt att kunna smita ner i källaren lite då och då för att inhandla något man "måste" ha för att kunna gå vidare med layouten. Trots det, eller tack vare det, så fick jag bara en layout klar (eller nästan helt klar). Den är efter en Moma-skiss som Magdas utmanade med i helgen.



Det var nära att jag hann med en layout till under träffen. Ullis och jag skulle snabbscrappa en layout innan hennes familj kom och hämtade upp oss men vi lyckades inte bli klara. Den ligger nu i en hög här hemma och endera dagen ska jag snabbscrappa den klart =)

Jag har gjort en layout till under Magdas utmanarhelg. Här skulle man besvara frågan "Vem är du?", antingen genom scrapstil eller på något sätt få fram vem man är utan att använda foto på sig själv.

Jag vägrar ju tro att jag har någon direkt scrapstil men när jag gjort layouten såg jag att den innehöll en hel del saker som återkommer på mina layouter. Edgat, rivet, figurklippt, uppvikta hörn, minibokstäver och så går den i favoritfärgen rosa. Jag får helt enkelt inse att jag inte är nyskapande och överraskande varenda gång jag skapar något=D



Så det blev en layout med en liten tändsticksask innehållande lite sanningar om mig. Allt från familjen till lite mer personliga saker, dessa syns inte på bild dock ;)



/Cilla

Kommentarer
Postat av: Karin/essmo

Åhh, vilka underbara layouter båda 2! den understa är verkligen gööörfin å vilken kul idé med tändsticksasken =)

2009-06-02 @ 18:04:53
URL: http://essmos.blogspot.com/
Postat av: Emma

Jamen, hur snygga är inte dessa då?!??!!? Och speciellt din "vem är jag?", med det urfiffiga paketet (har jag ju beundrat inne hos Magdas). I think we have a winner ;)



Hoppas allt är väl med dig!!



Kramarna!!

2009-06-02 @ 21:16:13
URL: http://scrapemma.blogspot.com
Postat av: maria

Här fanns det mycket fint att titta på!

2009-06-02 @ 22:04:26
URL: http://www.favvis.blogspot.com
Postat av: LillBlomman

Men du är ju visst jättespännande!! Och jag såg att du får ett pris hos Magdas för skisstolkningen!!! Va!!! Har du inte snabbscrappat klart!!! Kramar!

2009-06-03 @ 14:10:53
Postat av: Lena

Åh, villka fina Lo, "vem är jag" är ju helt underbar :) Kram Lena

2009-06-03 @ 18:45:28
URL: http://hastakvasta-lena50.blogspot.com
Postat av: Linda

Men sååå finfina lo´s!!! Kul idé på "vem är jag"! :)

2009-06-03 @ 22:52:16
URL: http://citronlimespyssel.blogspot.com
Postat av: Alex

Mäh! Vilken underbar idé med lilla asken med sanningar! Jätte mysig tanke ju! Det är väl ändå spännande! Kom inte o säg nåt annat :-P



Den första är också superfin! Gillar hur titeln sträcker sig över båda bilderna... Gillar båda två!



kramiz

2009-06-04 @ 13:41:22
URL: http://alexkrypin.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0